U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@intimico.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Er zijn enkele soorten goederen die zijn uitgesloten van retournering. Ondergoed kan vanwege hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Dit geldt ook voor erotisch speelgoed, tenzij er sprake is van een machinaal defect.

Verdere niet-retourneerbare items zijn:

  • Downloadbare softwareproducten
  • Bepaalde gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Om uw retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of ander bewijs van aankoop nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Terugbetalingen

Zodra uw retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goed- of afkeuring van uw terugbetaling.

Als de retouraanvraag is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een krediet op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepost.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via support@intimico.com.

Ruilen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als u hetzelfde artikel wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail op support@intimico.com en stuur uw artikel naar: Vechtstraat 33-14, 9725CT Groningen.

Cadeaus

Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of de gever had de bestelling naar zichzelf verzonden om het later aan u te geven, dan sturen we een terugbetaling naar de cadeau gever en diegene zal over uw retour worden geïnformeerd.

Retourzendingen

Om uw product te retourneren, moet u uw product verzenden naar: Vechtstraat 33-14, 9725CT Groningen.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere items retourneert, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering te kopen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via support@intimico.com voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.